Olympia Tower- Bulevardul Decebal- spatiu comercial/birouri de inchiriat

Descriere spatiu comercial

5Imobiliare va propune spre inchiriere un spatiu comercial/birouri in suprafata de 460 mp in  Olympia Tower. 

Olympia Tower este situat ultracentral, pe Bulevardul Decebal la intersectia cu Calea Calarasi si Bulevardul Mihai Bravu. Cladirea a fost premiata cu premiul de Cea Mai Buna Arhitectura in cadrul Anual de Arhitectura organizat de Ordinul Arhitectilor din Romania in anul 2010. Cladirea are o intrare superba pentru vizitatori cu o inaltime de 6.25 m, fatada de sticla cu ferestre, 4 lifturi pentru etajele superioare, 3 nivele de parcare subterane, inaltime libera pe etaj, pentru birouri, 2.7 m, aer conditionat de birou si toate zonele comune, cu sistem centralizat HVAC in sistem de qvadri-tubulatura, prevazut cu functia de introducere a aerului proaspat. Standarde ridicate de securitate la incediu. Intrarea si proiectul cladirii se afla in conformitate cu princiipile de acces pentru persoane cu handicap.

Accesul catre cladire se face facil din toate partile orasului, cu conexiuni la toate mijloacele de transport ( auto, autobuz, tramvai, metrou). Distanta pana la metrou Muncii este doar de 50 m.

Pretul de inchiriere este de 6670 euro+ TVA, 4.5 euro/mp mentenanta, contract inchis pe 5 ani, la fiecare an se acorda o luna gratuita.

Pentru mai multe detalii/vizionari  nu ezitati sa ne contactati!ID Oferta: 5220

Pret Inchiriere: € 6,670 +TVA
Numar Camere:1
Zona:Decebal
Suprafata utila:444 mp
Reper:
Tip Spatiu:Cladire birouri
Structura:Beton
Actualizat la: 17 Februarie 2020
Numar de afisari: 44

Caracteristici generale

  • Podele: Gresie, Mocheta
  • Servicii: administrare
  • Destinatie Recomandata: Birouri, Reprezentanta
  • Alte Dotari: Cafenea, Camera server, Fatada de sticla, Internet, Jaluzele, Lift persoane, Parcare sistematizata, Priza de date, Restaurant, Senzor incendii, Sistem alarma, Usa intrare sticla